top of page

EVENEMENTEN

Hieronder vindt u enkele programma-activiteiten die in de omgeving plaatsvinden.

Misschien leuk om te combineren met uw verblijf.

Wandelvierdaagse Drents Friese Woud 2018

May 23, 2018

In Diever kan op 24 mei het wandelen weer beginnen met de Drents Friese Woud wandelvierdaagse 2018. Alle afstanden tussen 10 en 40 km zijn mogelijk en ook het aantal dagen is flexibel.

Motul TT Assen 88th Edition

June 28, 2018

Voor meer evenementen op het TT-circuit kijk op: tt-circuit-events

Fietsvierdaagse Drenthe

July 22, 2018

De Drentse Fiets4Daagse is het grootste fietsevenement van Nederland. Jaarlijks trekt het evenement ca. 12.000 mensen. De deelnemers zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit het buitenland, zoals België, Duitsland, Engeland en zelfs Australië.

Wij bieden onze deelnemers volop beleving in Drenthe. De fiets is daarbij het belangrijkste middel om van bezichtiging naar activiteit te bewegen.
De Fiets4Daagse onderscheidt zich door de vele startlocaties en bijzondere routes, passend bij iedere deelnemer. Gezelligheid, gastvrij, beleving en Drentse gemoedelijkheid staan centraal.
Tijdens de Fiets4Daagse zal je je geen moment vervelen!! Ontdek het zelf. Voor jong en oud

Kuna Festival Dwingeloo

July 25, 2018

Taribush Kuna is een vierdaags cultuurfestival midden in de beschermde natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld. Je vindt er muziek, theater, kunst, workshops, activiteiten, film, lekker eten & drinken voor jong en oud. In 2018 wordt het festival voor de 10e keer gehouden, dit keer van donderdag 26 t/m zondag 29 juli.

Please reload

bottom of page